Saturday, 12 September 2009

Guest Book

Welcome to my Guest book Lounge, You can use SHOUTMIX for shoutmix user or CBOX for xbox user under and leave your messages on your language, and please do not spam, thank you.

Updated 24 January 2010: 16.30 GMT+8.
Since Shoutmix was banned all of my friends in Indonesia, so i have to remove the shoutmix from this page. So from now on i will use this board as my guest book. Thank you for all of my friends and visitor for your understanding.

21 comments:

Rock said...

Selamat pagi...

samuel adinugraha said...

mengisi buku tamumu setiap hari :)

Astaga.com lifestyle on the net said...

hai ,ito tukaran link yuk Astaga.com lifestyle on the net

nowgoogle.com Multiple Search Engine

Mr. Windu said...

nice blog, berkunjung ke blog teman, menambah persaudaraan

hwasso said...

mampir and salam kenal

Faad1 said...

good day..and special big smile for you.

Faad1 said...

good day..and special big smile for you.

suardiana said...

mami udah aku link di kesehatan gigi.. mau aktif lagi ngebog saya ^^ mohon bantuan ya mam... hehehe dah pensi seal dulu sementara

~*Bintang-Narondang*~ said...

Haiyaaa putuuu, makasih yaa dah comment wkkkwkw, iya nanti aku bantu kamu pasti hahahhaa. Eh tuu, jangan pensi pls, aku aja masih kok di seal usa, aku tunggu yaa sekalian aku kenalin sama temen-temen di seal usa ok?

DivxOn said...

blogwalking

www.divxon.blogspot.com

Willyo Alsyah P. Isman said...

aku datang....pada kemana yah..kawan2 lama...

Forex Indicator said...

hai PR 4 here, can we exchange link ?

Forex Indicator said...

ok, already add your link, add me too thanks

Forex Indicator said...

hai, i already add your link a long ago, please add my link ?

Forex Indicator said...

i didn't find my link in your home page ? where is ? add me please do not in your page

kibagus said...

it's nice to be here again..!!
succes..!

Iskaruji said...

Blogwalking here and followed..Memperkenalkan diri dengan blog anyarnya. Moga dikunjungi balik for my better...

Ijin titip link untuk Kunjungan balik Thank you

~*Bintang-Narondang*~ said...

@Iskaruji silakan aja^^ terima kasih sudah mampir

wiewei said...

tolong bntu saya bisa?aku da download sealonline dri cc pnya da patch update tpi game start nya blg login dri internet ploxer pas dri explorer dia blg error>.<
ksih tw dnk gmn solusi ny?da mw maen nee..tHQ

~*Bintang-Narondang*~ said...

@Wiewei masuk pake IE atau Flock versi 2.5.6. atau Firefox versi 3.5.7. Setelah login diseting dulu browsernya, pasang / install add on buat execute launcher seal usa. Kalau udah install tinggal klik gamestart buat keluarin launchernya. Cara setingnya liat di posting sebelumnya di website ini atau di fanspage bintang di facebook. semua sudah aku jabarkan disana. Thank you yaa.

cosarosta said...

interisting

 

~*Bintang-Narondang-Ou*~.Copyright 2009, WP template based on Minima Black by Douglas Bowman Converted, edited and modified by secretadmirer @201009, China PRC.